Naga Design

Szolgáltatások

A portfoliómban elérhető szolgáltatások skálája igen széles, attól függően milyen típusú és milyen szintű tervezésre van szükség. A csomagok iránymutatók, így természetesen egyéni igényeknek megfelelően személyre szabottan változtathatók. Minden esetben egyedi, részletes árajánlat készül előzetes egyeztetés alapján.

Lakberendezési tanácsadás

Kis szikra csomag

Lakberendezőként a komplett belsőépítészeti tervezés mellett lakberendezési tanácsadást is vállalok. Néha elég egy kis szikra és beindul a gépezet!

Bővebben

Funkcionális Koncepció Tervezés

Biztos alap csomag

Egy tér egyénre szabott, praktikus elrendezése, beosztása mindennek az alapja. Erre épül a design és a stílus. Ha ez nem áll biztos alapként, minden más billeg a térben. Hiába a jó stílus és design, nem lesz meg a tökéletesség érzése.

Bővebben

Stílustervezés

Öltöztess fel csomag

Ezt a tervezési szolgáltatást főleg az előző koncepció tervezési csomag kiegészítéseként ajánlom, illetve, ha az ingatlan gépészeti villamossági tervei megvannak, vagy nem változtathatók, valamint a falak mozgatására sincs lehetőség és funkcionálisan megfelelnek a megbízónak.

Bővebben

Teljeskörű belsőépítészeti tervezés

Fogd a kezem csomag

Egy új, ”kis fészek”, megteremtése, egy ház, vagy iroda megtervezése hatalmas feladat, sokszor nagy nehézségbe ütközik. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és a vége egy álom megvalósulása legyen, ne pedig rémálom, segítek, fogom a kezed.

Bővebben

Projekt menedzsment

Kontroll csomag

A kivitelezőkkel, szakágakkal sokszor nem könnyű. A tervek pontos megvalósulásához, életre keltéséhez, folyamatos kontroll, kommunikáció szükséges.

Bővebben

Home staging

Színpadra fel csomag

A home staging szolgáltatást főleg akkor alkalmazzunk, ha egy ingatlant értékesítésre vagy kiadásra szeretnénk felkészíteni. Figyelembe kell azt vennünk azt, hogy nem az egyéni vágyakat tartjuk a szem előtt, hanem a nagy átlag ízlés és igény világát kell megalkotnunk, melyből a vevő kerül ki.

Bővebben